Leitner Olga: Púder nélkül

Leitner Olga összes könyve a polcomon található és valószínűleg a továbbiak is csatlakozni fognak a meglévőkhöz. :)




Fülszöveg:

Szingli vagy és valakinek ez nem tetszik? Anya vagy és úgy érzed, nem vehetsz fel egy normális ruhát, mert beszólnak? Néha az élet minden területén elvárják, hogy nő legyél, és ezt nem bírod? Fiatalnak érzed magad, de látva a tiniket úgy gondolod, hogy egy évezred választ el a mai trendektől? Nem mindig jó a szex? Egy kicsit mosd le a púdert, és kezeld lazán a dolgokat!
Leitner Olga legújabb könyvében eredeti, sőt néha meghökkentő válaszokat találsz többször feltett kérdésekre. Ha kell egy kis leitnerolgis sodrás, ha kíváncsi vagy egy valódi nő néha megalkuvást nem tűrő véleményére, akkor épp azt a könyvet tartod a kezedben, amit neked találtak ki.

Véleményem:


*

Beszerzés ideje: 2016. szeptember 26
2016. szeptember 29., 11:43 - 2016. szeptember 30. 22:41
Athenaeum, Budapest, 2016
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632936031
>

*

Nagyon szeretem Leitner Olga stílusát, a közvetlenségét és nem utolsó sorban az őszinteségét. Leír olyan dolgokat, amikről még a mai világban sem beszélnek az emberek, mert nem mernek vagy kellemetlennek érzik. Nekem, neked, nekünk szól. Ez nem azt jelenti, hogy szóról szóra mindenkire vonatkozik az egész könyv, hanem azt, hogy mindenki megtalálja benne, azt a részt/részeket, ami rá vonatkozik. Hiszen nem vagyunk egyformák, de ugyanakkor nem vagyunk egyedül a problémáinkkal.
Ez a könyve valóban egy kicsit más. Komolyabb, mélyebb, ha úgy tetszik, keményebb. Kevesebb a humor, bár a stílusában kétségtelenül fellelhető a jól megszokott szarkazmus. Mégis úgy érzem, sokkal elgondolkodtatóbb.
Örülök, hogy olvashattam és várom a következőt. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.