Mai szerzemény - 2017.01.18.

Újabb polclakó érkezett hozzám. :)
Már megjelenéskor megtetszett és nagyon örülök, hogy a hamarosan olvashatom. 

Köszönöm a recenziós példányt az Írónőnek és az Álomgyár kiadónak!

Sajnos, fény hiányában már nem a legjobbak a képek, de nagyon szerettem volna még ma megmutatni ezt a szépséget. :)Külön köszönöm a dedikálást! *-*


Ebben a cukiságban érkezett, muszáj megmutatnom ezt is! ^^Kiadó: Álomgyár
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 312
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9786155596520


Fülszöveg:

Öt hulla. Egy tetthely. Egy közös pont.
Vagy mégsem?
Egy átlagosnak induló napon, a szennyvíztelepen öt női holttestet találnak. Látszólag egyetlen közös ponttal: Lolával. Az ügy felgöngyölítését láthatatlan erők gátolják, így az lezáratlanul már-már a feledés homályába merül.
Két év után, a váratlan helyről érkező bizonyítéknak köszönhetően, az ifjú nyomozónő új főnökétől kap egy esélyt, hogy utána járjon a rejtélynek. Vajon választ kap élete egyik legfontosabb kérdésre? Ki gyilkolta meg a legjobb barátnőit?
Ahogy titokzatos segítőjével egyre mélyebbre ásnak, úgy derül ki, hogy mindenkinek vannak titkai, amiket elrejtene a világ elől és, hogy valójában senki sem egészen az, akinek látszik…
Lesz, akinek fontosabb az igazság, mint a titkok megőrzése? Vagy mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Te mit tennél?
Dr. Cserjési Petra regényében egy szövevényes történeten kalauzolja keresztül az olvasót, amit a korrupció, megfélemlítés és a bűn itat át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.