Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató


Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25-től az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (továbbiakban: GDPR) az adatvédelmi kérdések szabályozása tekintetében Európa szerte és minden szektorban felváltja a hatályos jogszabályokat. A GDPR rendelet kimondja, hogy az adat alanya kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint az érintett adathordozhatósághoz való jogáról. További információért olvassa el a GDPR 13-19. cikkelyeit.

Kijelentem, hogy a  https://olvasokorut.blogspot.hu/ nem tárol személyes adatokat. Értékesítési folyamat a blogon nem zajlik, ezért erre nincs szükség. 
Ez egy könyves blog, ahol könyvértékeléseket, tag-eket, toplistákat, élménybeszámolókat és egyéb könyves tartalmakat olvashatsz.

A hozzászólás, a rendszeres olvasásra és facebook oldalamra feliratkozás önkéntes, erre semmilyen módon ösztönzés nem történik. A rendszeres olvasás gomb megnyomásával a felhasználóneved megjelenik a dobozban, erről listával rendelkezem, viszont egyéb adatot nem kapcsol hozzá a rendszer. 
Amennyiben nem szeretnéd, hogy a rendszer nyilvántartson, mint rendszeres olvasó, kérlek, vond vissza a követést. A Facebook oldal lájkolásával a neved szintén megjelenhet az oldalsávban, amennyiben ezt nem szeretnéd, kérlek, vond vissza a kedvelést. Amennyiben be tudod bizonyítani, hogy a felhasználó fiók valóban téged takar, kérésre kitiltással mindkét oldalról el tudlak távolítani. Viszont egyszerűbb, ha önként megteszed, ha nem szeretnél részese lenni a statisztikának. A blog bejegyzéseihez hozzászólva szintén megjelenhet a felhasználóneved, ezt viszont át tudod állítani „névtelen” állapotra, abban az esetben nem látszik, hogy milyen felhasználónévvel regisztráltál.

A blogon időnként rendezek nyereményjátékot. A játékra való jelentkezéssel hozzájárulsz, hogy amennyiben te nyersz, postázási adataidat a részemre átadod, azt pedig én a szállítást végző cég részére továbbítom. Csak annak a játékosnak kérem el a személyes adatait, aki nyer. Az adatokat addig őrzöm meg, amíg meg nem bizonyosodom róla, hogy a nyeremény célba ér, utána az emailjeim közül véglegesen kitörlöm a játékos személyes adatait.

Tájékoztatlak, hogy az oldal Blogger és Google cookiekat használ, beleértve Google Analytics és AdSense cookiekat. A blogok linkje szerepelhet a Blogger.com webhelyen, például a Blogger kezdőlapján vagy következő blogként, valamint a Google Blogkeresőben. A blog használja a HTTPS titkosítást.
A Google cookiejairól további információt a Google Adatvédelmi és Általános Szerződés Feltételek oldalán találsz, IDE kattintva.

Ha az adatkezeléssel kapcsolatban panaszt szeretnél benyújtani, az alábbi helyen teheted meg: 
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. 
telefon: 1/391-1400, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése