Kincsek érkeztek! - 2017.05.11

Tudom, tudom.. elvileg a könyvhét miatt nem
 veszek könyvet, de őket nem hagyhattam ott...




Molyon leltem rá ezekre a könyvecskékre egy kedves eladónál. Még egy könyvjelzőt és egy kis finomságot is kaptam. ^^

  • A 2 Nora Robertset már nagyon szeretem volna megszerezni. Az Azúrkék égboltot évekkel ezelőtt olvastam már és azóta szerettem volna a polcra tenni. A Délidő pedig nagyon érdekel és szintén ritka darab.
  • Julie Garwood FBI-os sorozata első 4 része megvan már, illetve a 8. olvasatlanul. Nagyon szerettem, a Halállistát többször is olvastam. Nagyon örülök, hogy újabb darabokkal bővült a gyűjteményem. Már csak 4 kötetre vadászom belőlük. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Kiadó: GABO
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 508
ISBN: 9789639632845
Fordította: Bozai Ágota

Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz!

Amikor Jack Mercy meghal, húszmillió dollár értékű tanya tulajdonjoga száll örököseire. Három különböző anyától született három lánya találkozik, hogy meghallgassák a végrendeletet. A lányok azonban megdöbbenve hallják, hogy csak akkor kaphatják meg az örökséget, ha egy évig együtt élnek a tanyán. A sikeres forgatókönyvíró Tess számára, aki csak azért jött, hogy felmarkolja a pénzt és visszamenjen Hollywoodba, ez valóságos rémálom. Lilynek, aki erőszakos exférje elől menekül, menedék. És Willa számára, aki a tanyán nőtt fel, erőszakos behatolás jogos otthonába. Nővérek és idegenek. Most együtt néznek szembe a kihívással, hogy félretegyék keserűségüket és családként éljenek; megvédjék egymást a veszélyektől és egyesítsék erőiket egy brutális ellenség ellen, aki mindhármuk elpusztításával fenyeget.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Kiadó: GABO
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 552
ISBN: 9789636891053
Fordította: Tóth Gizella

Fülszöveg:

Phoebe ​MacNamara hadnagy már kora gyerekkorában eljegyezte magát a hivatásával, amikor egy idegileg labilis férfi betört az otthonukba, órákra csapdába ejtve és terrorizálva a családját. Ma ő a savannah-i rendőrség legjobb túsztárgyalója, aki a legveszélyesebb helyzeteket is meg tudja oldani, mert veleszületett tehetsége van ahhoz, hogy mikor engedjen, és mikor kell akcióba lépnie. Munkája tökéletesen kielégíti, ráadásul tárgyalóképességét remekül tudja hasznosítani családja körében is: agorafóbiás édesanyjával, aki annyi év után sem heverte ki a megrázkódtatást, és koránál érettebb gondolkodású hétéves kislányával, Carlyval. 
Pontosan ennek az acélos bátorságnak és különleges érzékenységnek a kombinációja az, ami Duncan Swiftet először Phoebe-hez vonzza. Miután tanúja lesz, hogyan csalogatja le az asszony a tetőről Duncan egyik öngyilkosságra készülő alkalmazottját, elhatározza, hogy többé nem engedi el életéből ezt az érdekes, céltudatos nőt. Phoebe hozzászokott már, hogy egyedül kell irányítania sorsát, de rá kell jönnie, minden rábeszélőképessége kevés ahhoz, hogy megszabaduljon Duncantől. 
Phoebe-t mélyen megrázza, amikor saját kapitányságának épületében támadják meg, és durván bántalmazzák. A támadást követően a küszöbére vetett fenyegető üzenetek pedig nem pusztán megrémítik, de a tehetetlenség érzésével is eltöltik. Hogyan szálljon szembe olyan ellenséggel, aki nem hajlandó a szemébe nézni? 
Szerencsére Duncan ott áll mögötte, és támogatja minden lépését. Phoebe-nek kapcsolatot kell teremtenie arctalan kínzójával, aki elszánta magát, hogy a félelem béklyójába veri az asszonyt – mielőtt a végső nagy párbajra sor kerülne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


(Buchanan-Renard-MacKenna 5.)
Kiadó: GABO
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 338
ISBN: 9639635391
Fordította: Király Zsuzsa

Fülszöveg:

Kate ​MacKenna sikeres lány Charlestonban (Dél-Karolina), de most mintha maga a sors fordulna szembe vele, méghozzá halálosan. Miközben az egyik barátja birtokán van, ahol egy feltűnni vágyó festőnő kiállítására készülnek, Kate-et majdnem megöli egy robbanás. Amikor hazakerül a kórházból, mellbe vágja a hír, hogy veszélybe került sikeres illatszergyártó cége, amelyet ő alapított. Kiderül, hogy elhunyt édesanyja a céget használta fel ellentételként egy hatalmas kölcsönhöz, amit három héten belül vissza kell fizetni. Később Kate-et fölhívja legjobb barátnője, Jordan Buchanan, aki egy kisebb műtét miatt kórházba kerül Bostonban. Kate azonnal elindul a barátnőjéhez, hogy a bajban támasza legyen. Amikor végre megtudja, hogy Jordan meg fog gyógyulni, Kate olyasmit tesz, ami egyáltalán nem jellemző rá: egyéjszakás kalandba bonyolódik Jordan bátyjával, Dylannel. Amikor magához tér, hazautazik, és elhatározza, visszatér a megszokott életéhez, és megmenti a cégét. De a balsors folyton közbeszól…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


(Buchanan-Renard-MacKenna 6.)
Kiadó: GABO
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 354
ISBN: 9789636890919
Fordította: Tóth Gizella


Fülszöveg:

Jordan ​Buchanan boldog, amiért fivére és legjobb barátnője egymásra talált. Az esküvő nagyszabású eseménynek számít, ráadásul történelmi jelentőséggel is bír, hiszen egy Buchanan és egy MacKenna esküszik egymásnak hűséget. Két ősi család sorsa fonódik egybe. Minden rendben is zajlik, amíg meg nem jelenik MacKenna professzor, aki azt állítja, őt is meghívták a jeles eseményre. A bogaras történelemprofesszor „rossz vérről” beszél, kibékíthetetlen, a középkorba visszahúzódó családi viszályról a kért nemzetség között, és a kincsről, melyet a Buchananek raboltak el a MacKennáktól. 
Bár Jordan érdeklődését felkelti a professzor elbeszélése, vádjait, melyek szerint a Buchananek megbocsáthatatlan gaztetteket követtek el a MacKennák ellen, gyanakvással fogadja. Amikor Noah Clayborne azzal vádolja, hogy Jordan saját biztonságos csigaházának foglya, a lány elhatározza, bebizonyítja, hogy a férfi tévedett. Kalandos utazásra indul a texasi poros és unalmas kisvárosba, Serenitybe, hogy bizonyítékokat keressen a professzor kutatási eredményeinek igazolására vagy megcáfolására. 
Nem is sejti, hogy ármány és veszély leselkedik rá, amely árnyékként fogja követni egészen bostoni otthonáig, és az életére tör. Nagy hatalommal bíró bűnöző, évek óta mélyben lappangó titik, egy váratlan szerelem, mely minden védőbástyát lerombol…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


(Buchanan-Renard-MacKenna 7.)
Kiadó: GABO
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 342
ISBN: 9789636893859
Fordította: Tóth Gizella

Fülszöveg:

Julie ​Garwood izgalmas, szenvedéllyel és kalandokkal teli romantikus krimijében ismét találkozhatunk a népszerű Halállista hőseivel. Sophie Rose, a kemény és elszánt újságíró apja Bobby Rose, a nyájas, elbűvölő és jóképű úriember, aki azonban történetesen hírhedt tolvaj is. Amikor a neves chicagoi napilap, ahol Sophie dolgozik, ragaszkodik hozzá, hogy írjon egy expozét szélhámos apjáról, a lány megtagadja, otthagyja az állását, és egy kisebb lapnál helyezkedik el. Itteni munkája során nagy bűnügyek helyett kénytelen beérni helyi hírességekkel, mint például az öt kilométeres futóversenyek többszörös győztesével, akinek egyik ismertetőjegye egy bolondos piros zokni. Mindössze ez a piros zokni, Sophie n évjegyével a belsejében az, amit William Harrington, a futóbajnok után találnak, akit az alaszkai Prudhoe Bayben ér a szörnyű halál. Az alaszkai rendőrök tudni szeretnék, miért vitte magával Harrington Sophie névjegyét. A csalhatatlan szimatú Sophie egy jó sztori reményében útnak indul északra. Nem is sejti azonban, hogy útja során milyen veszélyek leselkednek rá. Egy sikertelen merénylet után az FBI testőrt állít mellé a nyers, ám roppant vonzó Jack MacAlister személyében. A zord alaszkai vidék megpróbáltatásai közepette amolyan kénytelen-kelletlen szövetséget kötnek egymással, amelyet tovább bonyolít feltámadó érzéki vágyuk. Hamarosan azonban rá kell döbbenniük, hogy az életük forog kockán, mert ellenfeleik semmitől sem riadnak vissza, hogy megőrizzék titkukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.