Asszociációs kihívás #3



@FairyDust, a Miss Readers blog tulajdonosa meghívott egy asszociációs kihívásra, amelynek lényege, hogy gif-ekhez kell könyveket csatolni. Íme a 3. fordulóhoz a válaszaim. :)

Köszönöm a meghívást! :)




Megtudom, hogy átveszi egy másik kiadó azt a sorozatot, ami szívcsücsök nálam és az eredeti kiadó becsődölése után, nem sok remény volt a folytatásokra. Jeaniene Frost: Cat&Bones <3



Egyértelmű, hogy ide parázos könyveket jönnek. :) Stephen King: A ragyogás illetve Állatemető című könyve jutott eszembe elsőre és Josh Malerman: Madarak a dobozban.
King mestere a félelemkeltésnek, ez a 2 könyve különösen hatásosra sikerült.



Szegény cica, nagyon unott fejet vág. :D
Tara Sue Me: Az alávetett méltó erre a gifre. Szörnyen untam az egészet, de ott van még Kerstin Gier: Zafírkék című könyve. Bocsi rajongók... számomra eseménytelen volt az egész, a szereplőket sem szerettem.



De kis aranyos! :)
Szinte az összes kedvencemet ide tudnám sorolni, így inkább el se kezdem. :)) Minden kedvenc egy kincs a polcomon és  ha valamiért el szeretnék venni bármelyik darabot, én is így ragaszkodnék... vagy mérgesebben. :))



Ez a kis apróság elég parán néz. Komolyan. :D Mintha kémkedne utánam. :D Ha nem lenne ott a soon felírat...
Így viszont mindjárt más... Nagyon várom, hogy megkaparítsam pl.: Jeanine Frost új könyveit, Elle Kennedy Off-Campus sorozatának folytatását, Maria V. Snyder: Varázstant, a Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyvét... jójó, befejezem. A lista végtelen. :))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.