Stephen Paul Thomas: A Sárkány szolgálói

Nyereményjátékon nyertem és itt kezdődött a rajongásom. :)






Fülszöveg:

Stephen ​​Paul Thomas izgalmas, történelmi időutazással gazdagon tűzdelt regénysorozata – a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája – folytatódik.
Ebben a részben színre lép a szellemvilág földi ura, a Mester: a kezdetekben megnyerő, fiatalos és rámenős üzletember álcája lassan lehull az olvasók előtt, és bepillanthatunk valódi szándékaiba. Hamarosan láthatóvá válik az Európát és a világot megmenteni kívánó, ünnepelt hős igazi, sötét arca.
Szellemi béklyójában tovább szorongatja Sue-t, aki megragadja az esélyt, hogy visszakapja korábbi népszerű műsorát és újra a spirituális valóságshow-k királynője legyen. Belemegy a Mester – és a démoni erők – játékaiba, és azzal nyugtatja magát: a szolgálatait lánya, a halálos beteg Kathy miatt adja el az ördögnek.
Josh megszerzése továbbra is elsődleges célja a fekete felhőként előrenyomuló Gadarai Démonlégió számára: a fiú képességei kulcsszerepet játszhatnak majd az új okkult vallás felépítésében. A kivágott bibliai szakaszokból egy új nyelv, egy új isten születik. A hömpölygő betűfolyamból kirajzolódik a sötétség terve.
Előrenyomulásukat segítik a korábbi évszázadokban megnyert szellemi ütközetek, a korrupt politikusok és egyházfők, a megkísértett és bűnbeesett emberek sora.
Julie, John és Paul felfejti az ördögi terv részleteit, és tovább harcol Josh megmentéséért.
A csend lassan véget ért – de a háború korántsem.
A Vatikán örökre megváltozik.

Véleményem:

>
Beszerzés ideje: 2015. november 4.
2015. november 20., 21:52 - 2015. november 25. 17:27
Articity, Magyarország, 2015
420 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638998590 · IllusztráltaTomasovszki István
>

*
„Amikor a sötétség erői azt gondolják, hogy teret nyernek, akkor Isten megmutatja erejét.”

Hűűű! Hihetetlenül jó volt!!!
Még izgalmasabb és fordulatosabb, mint az első, a A csend kezdete.
Amikor már azt hiszed, hogy tudsz valamit, egyszer csak kiderül, hogy köze sincs a valósághoz… 
A kötetben haladva egyre sötétebbnek éreztem a helyzetet, ötletem sem volt, hogyan oldja meg a helyzetet a szerző, de végül megcsillant a fény is, teljesen váratlanul.
Megint a helyére került a kirakós néhány darabja, a szálak így vagy úgy, de összefutnak lassan. Volt, ahol teljesen ledöbbentem. 
A Mesterről és a titokzatos Sidneyről is többet tudunk meg. Képbe kerül bíró, politikusok, a Pápa, Paul családja… új szereplők, melyek valahogy részei a nagy egésznek. 
Nagyon várom a következő részt!
Akinek tetszett az első rész, semmiképp se hagyja ki!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.