Megjelenésre várva - Nicholas Sparks: Menedék

Már több, mint 2 éve vadászom ezt a könyvet, ugyanis a kedvenceim között szerepel és az első olvasásom óta szeretnék saját példányt.

Ha véletlenül találtam 1-1 olvasott darabot, elképesztő árban volt. 
Hála az égnek, a General Press kiadó ismét kiadja az összes Nicholas Sparks kötetet, így végre sorra került ez a regény is. Gondolom, mondanom sem kell, hogy azonnal előrendeltem. :)



Kiadó: General Press
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 352
ISBN: 9789636439859
Fordította: Szieberth Ádám

Megjelenés időpontja: 2017. március 20.


Fülszöveg:


Senki ​sem tudja, honnan, de egy nap gyönyörű nő érkezik Southportba, a tengerparti kisvárosba. A zárkózott fiatalasszony számára ez a hely többet jelent holmi átmeneti állomásnál. Katie-nek ez a városka valódi menedék. Szörnyű emlékek űzték idáig, és túlélése érdekében csak remélni tudja, ittléte titok marad. Legalább az előtt a bizonyos férfi előtt. Egyetlen módon lehet biztonságban: ha senkivel sem barátkozik, és főként senkit sem enged közel magához. Ám az önkéntes száműzetésbe vonult nő erre képtelen, és szép lassan megnyílik két ember felé: az egyik a mindig váratlanul, szinte a semmiből előbukkanó szomszédasszonya, Jo, akivel szoros barátságba kerül, a másik pedig Alex, a gyermekeit egyedül nevelő özvegyember. Ahogy Katie érzelmei a férfi iránt elmélyülnek, a múltját elsötétítő árnyak egyre közelebbről fenyegetik e törékeny boldogságot. Nicholas Sparks (Az utolsó dal, Tűzlovag) a legelemibb emberi érzelmeket helyezi előtérbe, ám ezúttal üzenete mindennél egyértelműbb: az élet viharaiban a szerelem az egyetlen valódi menedék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.