Mai szerzemény - 2017.02.22.

Ritka kincset szereztem ma. :)

A régi, keménytáblás Nicholas Sparks könyveket már nem könnyű beszerezni. Van, amit évek óta nem sikerült. Ezt a szépséget egy facebook-os csoportnak köszönhetően sikerült megszereznem. 
Eredetileg egy puhatáblást vettem volna, de amikor érte mentem, kiderült, hogy megvan törve a borítója. Így nem hoztam el. Ennek folyományaként, rám írt valaki, hogy látta, hogy keresem, neki megvan a keménytáblás kiadás és eladná.
Szinte ingyen volt 1.000 Ft- ért. *-* Örök hála az eladónak! 
Így került hozzám. :)
Kiadó: General Press
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 312
ISBN: 9789636434137
Fordította: Szabó Ágnes


Fülszöveg:


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amanda ​Collier és Dawson Cole tizenévesen szeretnek egymásba mélyen és visszavonhatatlanul. A kettejük közötti kötelék széttéphetetlennek tűnik annak ellenére, hogy a családi hátterük végzetesen különbözik egymástól, és a szüleik sem nézik jó szemmel a kapcsolatukat. A főiskola előtti utolsó nyáron azonban előre nem látott, tragikus események szakítják el őket egymástól, és terelik teljesen más irányba az életüket.
Huszonöt évvel később Amanda és Dawson visszatér szülővárosukba annak az embernek a temetésére, aki fiatal korukban egyedüliként támogatta a szerelmüket, és menedéket nyújtott nekik. Egyikük sem azt az életet élte, amelyet elképzelt magának, és egyikük sem tudta elfelejteni azt a szenvedélyes első szerelmet, amely örökre megváltoztatta a sorsukat. Miközben Amanda és Dawson teljesítik öreg barátjuk végakaratát, minden, amit eddig biztosnak hittek, kétségessé válik, arra kényszerítve őket, hogy szembenézzenek fájdalmas emlékeikkel, újragondolják a döntéseiket, és az együtt töltött varázslatos hétvége után feltegyék a kérdést: újraírhatja-e a szerelem a múltat?
Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb regénye az életre szóló szerelem szépségéről és fájdalmáról szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése