Mai szerzemény - 2017.02.20

Amíg 2 Nicholas Sparks kötet megjelenésére várok, vígasztalódom egy 3.-kal. :))

Nagyon szeretem Sparks könyveit. Azon ritka romantikus írók egyike, akitől szívesen olvasok. Mindig ad nekem valami pluszt, ami miatt magával ragadnak a történetei: szerethető karakterek, tanulságos, izgalmas, vagy szívbemarkoló cselekmény, szeretem a helyszíneket és kifejezetten tetszik, hogy felnőtt szereplőket kapok. Mindig mosolyogva csukom be a könyveit. :)

Kíváncsi vagyok erre a kötetre, mert úgy hírlik, kissé más, mint a megszokottak. 
Kiadó: General Press
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 576
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789636438661
Fordította: Gömöri Péter


Fülszöveg:

Colin ​és Maria útja egy éjjel, a szakadó esőben keresztezi egymást. Olyanok, akár a tűz és a víz: a fiú megannyi rossz döntése, erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a helyes úton maradjon, a lány azonban le sem tért róla: maga a megtestesült józanság, mértékletesség, és szinte csak a munkájának él. A viharos, váratlan találkozás mindkettejük sorsát megpecsételi, és hamarosan rájönnek: egész életükben másra sem vágytak, csak egymásra. Bimbózó szerelmüket azonban igencsak próbára teszi, amikor felbukkan valaki Maria múltjából. Fenyegető üzenetei fenekestül felforgatják a két fiatal mindennapjait. Vajon ily nehéz időkben is képesek megőrizni szerelmüket, vagy a bosszú lángjai elemésztik a kettejük között kialakult köteléket?
Nicholas Sparks legújabb, mély érzelmekkel és borzongással teli regényének lapjain egy férfi és egy nő egymásra találásának lehetünk a tanúi, összefonódó sorsukban lépten-nyomon megmutatkozik a szeretet, a szerelem és az összetartás ereje. Maria és Colin pedig arra is ráébred: ahhoz, hogy a másik fél valódi énjét megismerjük, a szemünk helyett a szívünkkel kell látnunk.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése