Most olvasom - 2017.03.18

Végre sorra került a Spirituális világháború sorozat 4. része. Már a polcon volt megjelenés óta és már nagyon vártam, hogy elkezdhessem. ^^





Kiadó: Articity
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 396
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9786158032568
Illusztrálta: Tomasovszki István

Fülszöveg:


Stephen ​Paul Thomas izgalmas, történelmi időutazással gazdagon tűzdelt regénysorozata – a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája – az egyik spirituális mérföldkövéhez érkezett. Ebben a részben hőseink – John, Julie, Paul és Lylian – végre beteljesíthetik a missziót, amire az egész világ vár.

Afrika ősi démonai – melyek között ott vannak a fekete és fehér mágia, valamint a kuruzslás és a jövendőmondás szellemiségei – nem adják könnyen magukat: Julie lelkét a végletekig facsarják, hogy távol tartsák Afrika Szentjétől. Paul és Lylian a fétiskereskedők és boszorkánydoktorok gyűrűjében csak a hitére – és láthatatlan védelmezőire – számíthat, hogy elérjék a Josh által megjövendölt tábort.

Közben Keith és Lea – a Lelkek Könyve Intézet vezető pszichiáterei – belemerülnek a múltba: előző életekben kutakodnak, hogy megtudják, ki is valójában William Ridmoore, akinek pályája töretlenül ível felfelé az új egyházban. Eközben a saját sorsukat is érintő, a történelem mélységeibe mutató összefüggésekre bukkannak.

Csak pár nap van hátra az első Lelkek Könyve Látogatóközpont megnyitásáig, ahol mindenki betekinthet előző életébe. Isten embereinek nem maradt sok idejük arra, hogy II. Péter üzenetét eljuttassák a világnak.



Olvasásra fel! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.